Εξοικονομώ κατ’ Οίκον

Εξοικονόμηση κατ' οίκον

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναβαθμίστε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας και αντικαταστήστε τα κουφώματα και συστήματα αλουμινίου του σπιτιού σας με επιδότηση 70%, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα σε υδατοπερατότητα, αεροπερατότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση.

 

H εταρία μας Αλουμίνια Πλακιάς αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας από το πρώτο στάδιο της μελέτης μέχρι την υλοποίηση των παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης και την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιχορήγησης.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας!

Το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ Οίκον είναι ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), που συγχρηματοδοτείται και παρέχει κίνητρα στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια, πραγματοποιώντας κάποιες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν σημαντικά τη χαμηλή ενεργειακή κατάταξη του οικήματος - κτιρίου τους και αυξάνοντας παράλληλα την αξία αυτού.

Έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων στο πρώτο Εξοικονόμηση κατ’ οίκον, έχουμε την εμπειρία να υλοποιήσουμε το ανανεωμένο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» με συνέπεια, αξιοπιστία και ποιότητα.

Το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ αναμένεται να ανοίξει εντός Ιουνίου του 2019 και έχει στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση 20.000 κατοικιών. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις κατοικίες τους με επιδότηση έως και 70% των δαπανών για τις αναγκαίες οικοδομικές εργασίες που θα γίνουν.

Δικαίωμα ένταξης στο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ έχουν και οι Ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενης κατοικίας. Συμπεριλαμβάνονται και οι ιδιοκτήτες κατοικιών βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.